Hirdetés

Skype

Skype

Sorra érkeznek a frissítések a Skype mobilos klienseihez, hol javítást kapunk, hol új funkció kerül a szoftverbe.

A Skype napjaink egyik legnépszerűbb chat programja, amiben nem csak szöveges formában tudunk üzenni, hanem akár HD minőségben is felhívhatjuk barátainkat.

A napokban megjelent androidos Skype app például egy teljesen új elrendezést hozott a chat ablakban. A buborékos-elrendezés ismert lehet az asztali, illet iOS-es felületről, hisz dekstopon már korábban bevezették ezt. Kinézet mellett új hangulatjeleket is kaptunk, amik sokkal viccesebbek, s ha az üzenetet el szeretnénk hagyni és csak egy smileyt küldenénk, akkor azok a Facebookhoz hasonlóan sokkal nagyobb formában jelennek meg.

skype-new-design

Biztonságosabb lesz a program, mert ki- majd bejelentkezésnél ismét el fogja kérni a felhasználónév és jelszó párost, az aktív chat fülek sokkal átláthatóbbak lesznek, könnyebb lesz csatlakozni egy már aktív beszélgetéshez, a résztvevők avatárjait megtekinthetjük, sajátunkét gyorsan cserélhetjük is.

iPhone-sok is felkaphatják a fejüket, hisz az 5.12-es update nyelvi frissítést hoz, köztük van végre a magyar nyelv is.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...