Hirdetés
Breaking! Könnyen lehet, hogy kiszivárgott a Star Wars: Rogue One újabb teaser trailere (videó)

Úgy látszik, hogy a decemberben debütáló Star Wars film újabb rövid előzetese is idő előtt került nyilvánosságra, azonban még az is elképzelhető, hogy csak egy gondosan elkészített „hamisítványról” van szó.

A helyzet ugyanis az, hogy a most nyilvánosságra kerülő néhány másodperces videó végén az „Anthology” felirat is feltűnik, ez pedig azért gyanús, mert a Disney és a Lucasfilm korábban már megerősítette, hogy „The Star Wars Story”-ként mutatják be az új filmet, szóval, hacsak nem gondolták meg magukat és tértek vissza az Anthology-hoz, az alábbi videó nem más, mint egy nagy kamu.

Az biztos, hogy a film előzetesét nemrég levetítették a részvényeseknek, ám a CBM információ szerint az ottani beszámolók egyetlen egy olyan elemet sem tartalmaznak, ami a most kikerült képkockákban feltűnik, szóval ez is kétségessé teszi a felvétel eredetét.

A mostani felvétel (első 15 másodperc)

A korábbi felvétel

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a film-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...