Hirdetés
Hivatalos: A Jurassic Park színésze is csatlakozott a Star Wars: Episode VIII szereplőgárdájához

Bár az ébredő Erő bizonyos helyeken még most is megtekinthető a mozikban, már a következő rész forgatási munkálatai is megkezdődtek, ami minden bizonnyal örömmel töltheti el a rajongókat.

Azt korábban már megtudhattuk, hogy egy gonosz szerepében Benicio del Toro is feltűnik a népszerű franchise legújabb részében, most pedig az is kiderült, hogy csatlakozik hozzá a Jurassic Park-ban feltűnt Laura Dern, és egy tehetséges újonc, Kelly Marie Tran is.

A bejelentés után azt is megtudhattuk, hogy a film gyártási és forgatási munkálatai is megkezdődtek, erről pedig még egy rövid bejátszást is  kaptunk, amit itt láthattok:

Az új szereplőkön kívül, úgy tűnik, a régiek is visszatérnek az új részbe, hiszen Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie és Andy Serkins neve is megerősítésre került már.

Ami kissé furcsa, az a Chewbacca-t alakító Peter Mayhew nevének mellőzése, ám ez vélhetően csak tévedés, amit hamarosan pótolnak majd.

A Star Wars: Episode VIII 2017. december 15-én kerül a mozikba.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a film-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...