Hirdetés
Kezeket fel, ki lepődött meg, hogy érkezhet a Harry Potter nyolcadik része?

Korábban az írónő úgy nyilatkozott, hogy nem tervezi a sorozat folytatást, nem szeretne újabb könyvet írni Harry Potter kalandjairól. De lehet, hogy félre értelmeztük a gondolat menetét, vagy rossz vágásban tették közzé az interjút? Most erről beszélt J.K. Rowling egy riportban.

Az írónő a műsorban megcáfolta, hogy befejezte volna végleg a Harry Potter sorozatot. Lehet folytatása a sorozatnak, csak azt nem tudja, hogy mikor kerül sor erre. Ez a kijelentése azért is furcsa, mert korábban arról beszélt, hogy nem tervezi a varázslótanoncok újabb kiadását, se könyvben, se vásznon. Van az a pénz és rajongótábor, ami ezt képes megváltoztatni? Tökéletes példa erre a Star Wars.

A nyilatkozatai úgy szóltak régebben, hogy nem tervezi folytatni a sztorit a régi karakterekkel, ám most a The Today Show-ban teljesen mást mondott, mert természetesen a műsor házigazdája nem engedhette el úgy a J. K. Rowlingot, hogy ne kérdezett volna rá a Harry Potter 8-ra is.

Az írónő szerint jelenleg nem dolgozik a Harry Potter folytatásán, hangsúlyozta, hogy jelenleg. Majd folytatta a riportot, hogy a jövő mit tartogat, nem lehet tudni, így ha kedve támad, talán előveszi újra a laptopját, mellé egy csésze kávét és kezdődhet a kaland újra. Soha ne mondd, hogy soha. „Ez az egész az én történetem, én vagyok az alkotó, így ha egyet gondolok, bármikor újra indíthatom a kalandot, vagy talán már meg is kezdtem”, fejezte be sorait a riportban.

Maga az írónő is kijelentette, hogy nem zárkózik el attól sem, hogy elkészüljön a Harry Potter 8, de erre nem most kerül majd sor. Idővel talán majd újra leül és megalkotja az új kötetet, de erre több tíz évet is várhatunk, hogy újra képernyőn, vagy könyvben találkozzunk a régi főhőseinkkel.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...