Hirdetés
Paul Walker karaterét testvérei hozhatják vissza a Halálos iramban filmekbe

Ismét felmerült a lehetősége annak, hogy a korábban Paul Walker által alakított Brian O’Connor visszatér a franchise-ba.

Ezt az elhunyt színész testvérei erősítették meg az ET Online-nak adott nyilatkozatukban, amelyben elmondták, hogy már Vin Diesellel is beszéltek erről korábban.

„Volt egy telefonbeszélgetésünk Vin Diesellel. Megkeresett minket, és szerette volna, ha áldásunkat adjuk az ötletre, hogy Paul karaktere adott esetben visszatérhessen a sorozatba, ezzel is megmutatva a rajongóknak, hogy ő még mindig közöttünk van.”

„A Universal biztosra akart menni, hogy Paul-t és az ő családját is tiszteletben tartsák, ezért előtte mindenkit megkérdeztek erről”, mondta Cody és Caleb.

Amennyiben a Universal és Vin Diesel úgy döntenek, hogy szükség van Brian O’Connor karakterére, úgy a két testvér újra megjelenhet a forgatásokon, mint tették azt a hetedik rész elkészítésénél is.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a film-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...