Hirdetés
Végre eredeti változatban is meg lehet nézni a legendás Star Wars filmeket

Az ébredő Erő körüli felhajtás, és a filmben fellelhető túltengő vizuális effektek után az emberek minden eddiginél jobban vágynak rá, hogy úgy láthassák a legendás franchise korábbi epizódjait, ahogyan azt évtizedekkel ezelőtt a moziba betérők.

A múltban számos próbálkozás irányult már arra, hogy a filmek eredeti állapotát visszaállítsák, ezek azonban többnyire kudarcba fulladtak, most viszont volt, aki tökéletes munkát végzett velük.

A Team Negative1 sem a munkaórán, sem pedig a pénzen nem spórolt, amikor belevágott ebbe a projektbe, a végeredmény pedig egy HD felbontású, de eredeti állapotú film lett, aminek egyes részleteit itt most ti is megnézhetitek.

A videókban azt láthatjátok majd, hogy mekkora különbség van a film eredeti állapota, és a hivatalosan kiadott Bluray változat között.

Remélhetőleg a Disney és a Lucasfilm is felfigyel majd arra, hogy rengetegen vágynak az eredeti állapot visszaállítására, és előbb vagy utóbb, de kiadják annak 1977-es változatát.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a film-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...