Hirdetés

Mobil

11000 mAh-s akkumulátort pakoltak az Oukitel K10-be

11000 mAh-s akkumulátort pakoltak az Oukitel K10-be

Fantasztikus anyaghasználattal, decens teljesítménnyel, négy kamerával és remek árral debütált az Oukitel K10.

A mai okostelefonok egyik legnagyobb rákfenéje az üzemidő, ugyanis kevés kivételtől eltekintve nagyjából egynapos üzemidővel számolhatunk, ami messze nem ideális, hiszen huzamosabb ideig aligha tervezhetünk a készülék használatával anélkül, hogy töltőre kellene raknunk.

Juss hozzá szemtelenül olcsón a Xiaomi legjobb okostelefonjaihoz!

Na ilyen problémái aligha lesznek azoknak, akik az Oukitel K10 mellett teszik le voksaikat, ugyanis a készülékbe egy 11.000mAh-s akkumulátort szerelt a gyártó, amivel a hivatalos közlemény szerint normál használat mellett egy hétig is elvan töltés nélkül a modell. Külön plusz pont a gyártó neve mellett, hogy a kapacitás mellett a töltésre is gondoltak, így az 5V/5A-s gyorstöltőnek köszönhetően a telep már kevesebb mint 2 és fél óra alatt 100%-os állapotba hozható.

Oukitel K by John Ceng on 500px.com

Az akkumulátort leszámítva egy valódi bőr plusz fém kombinációval operáló készülékházzal találkozhatunk, ami egy 6 colos, 1920 x 2160 pixel felbontású kijelzőt ölel körül. A panel alatt 8-magos Helio P23 chipset, 6GB RAM és 64GB-os tároló kapott helyett. Kamerákból rögtön négyet is kapunk, a hátlapon 21MP+8MP, az előlapon pedig 13MP+8MP-es kombinációkkal dolgozhatunk.

Természetesen van ujjlenyomat-olvasó, arcfelismerő és Android 7.1.1 operációs rendszer is, ami az ígéretek szerint hamarosan Oreo-ra is frissülni fog. A készülék ára 299.99 dollár, megvásárolni pedig az alábbi linken tudjátok.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...