Hirdetés
25 ezer forintért is van keret nélküli, remek teljesítményű telefon – mutatjuk!

Vannak olyan vásárlók, akik elsősorban az árat, és nem feltétlenül a minőséget részesítik előnyben, ám szerencsére több olyan modellt is találhatunk már, amely mindkét kritériumnak maximálisan megfelel.

Közéjük tartozik a Vkworld Mix Plus nevű készülék is, amely valószínűleg sokak számára ismeretlen név a piacon, ám ez még nem jelenti azt, hogy az általuk készített modell bármilyen téren is hiányosságokat szenvedne, sőt!

A Vkworld ugyanis szeretné elérni azt, ami korábban a Xiaomi-nak, a OnePlus-nak, vagy épp a Vernee-nek sikerült, vagyis egyértelmű terve a vállalatnak, hogy idővel elismert, mindenki által ajánlott gyártóvá váljanak. Annak érdekében, hogy a nevük minél hamarabb, minél messzebbre eljusson, első lépésként rendkívül megfizethető áron kínálják remek teljesítményű készülékeiket.

A szóban forgó Mix Plus elsősorban azoknak lehet kiváló választás, akik az ár és a teljesítmény mellett a megjelenésnek is nagy figyelmet szentelnek, hiszen egy olyan készülékről van szó, ami valósággal vonzza a szemeket. Ebben nagy segítséget nyújt a szinte keret nélküli kijelző, amely a gyártó tájékoztatása szerint az előlap 90%-át elfoglalja, arról pedig, hogy a HD felbontású megjelenítő még ütősebb designnal rendelkezzen, 2.5D kialakítású üveglap gondoskodik.

Mivel alapvetően egy 25 ezer forintért is megvásárolható készülékkel van dolgunk, nagy elvárásaink nem lehetnének a teljesítménnyel kapcsolatban, ám a Vkworld szerencsére ezen területre is nagy hangsúlyt fektetett, hiszen az MTK6737 típusú 4-magos chipset, a 3GB RAM és a 32GB-os tárhely kiváló kombinációja bőven elegendő ahhoz, hogy az Android 7.0 operációs rendszerre telepített alkalmazások és játékok mindenféle probléma nélkül fussanak.

Kamerák tekintetében 8 és 13 megapixeles szenzorokról beszélhetünk, de nem maradt ki a kínálatból az ujjlenyomat-olvasó, a GPS, az A-GPS, a Bluetooth 4.0 és a dual-SIM támogatás sem, miközben mindennek a működtetéséről egy kétnapos üzemidőt is lehetővé tévő 2850 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik.

Nem árt azonban sietnie annak, aki szert szeretne tenni egy ilyen készülékre, hiszen augusztus 14-e után már 36 ezer forintnak megfelelő összeget kell fizetni érte. Addig azonban még van egy kis idő, így a szerencsésebbek már 25 ezer forintért is hozzájuthatnak, míg a kicsivel lassabbaknak 28 ezret kell majd fizetniük érte. Mint mindig, a kiszállítás ezúttal is ingyenes.

Vásárlás és további részletek

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...