Hirdetés
30 ezer forint alatti készülék 8-magos processzorral és 3GB RAM-mal? Mutatjuk!

Az év bizonyos szakaszaiban előfordul, hogy egy-egy webáruház a szokásosnál is nagyobb akciókat hirdet, aminek persze mi csak örülhetünk, hiszen a megszokottnál is olcsóbban juthatunk hozzá az általunk kiszemelt termékekhez.

Ilyen, hétköznapinak korántsem nevezhető akció kezdődött most a Gearbest webáruházában is, ahol több ezer termék között szemezgetve tehetjük le a voksunkat a kiválasztott készülékek mellett. A széles választéknak köszönhetően a-tól z-ig szinte mindennel találkozhatunk, de azért néhány ajánlatot külön is kiemelünk nektek.

Kezdjük mondjuk rögtön a Xiaomi brutális teljesítményű Mi 6 típusú készülékével, amely 5.15-hüvelykes Full HD felbontású kijelzőjével, nyolc-magos, 2.45GHz-en ketyegő Snapdragon 835 típusú chipsetével és 6GB RAM-jával jó néhány ismertebb gyártó készülékét könnyedén megszégyeníti. A modell 64 és 128GB-os tárhelymérettel is megrendelhető, de mindkét esetben elmondható, hogy egy kivételes precizitással megmunkált készüléket vehetünk kézhez, melynek hátlapján két, autofókusszal és LED-villanóval rendelkező kamera is lesi majd kívánságainkat. Amennyiben a készülékkel kapcsolatos további részletek is érdekelnek, ezt a linket ajánljuk számodra.

Ha már Xiaomi, akkor nem maradhat ki a kínálatból a szintén remek ár-érték aránnyal rendelkező Mi5s, amely a Full HD kijelző mellett Snapdragon 821 típusú chipsettel, 3GB RAM-mal és 64GB-os tárhellyel várja a felhasználókat, mindezt pedig elképesztően jutányos áron. Nem sokat kell fizetnünk a valamivel visszafogottabb, de ettől függetlenül kifejezetten jó összeszerelési és anyagminőséggel rendelkező Xiaomi Redmi 4-ért sem, amelynek teljesítménye miatt sem kell szégyenkeznie. A 8-magos processzorral, 2GB RAM-mal és 16GB-os tárhellyel szerelt modellért még 35 ezer forintot sem kell fizetnünk, ami alighanem kihagyhatatlan vétellé is teszi a mobilt.

Annak sem kell szomorkodnia, aki inkább laptopot vásárolna, hiszen a Xiaomi 12 és 13-colos méretekben is kínál remek modelleket. A fém készülékházas, remek megjelenésű modellek árazásával és részleteivel kapcsolatban itt és itt találsz bővebb információkat.

Nem maradtak ki az akcióból a Vernee híresen jó ár-érték arányú modelljei sem, így már 28 ezer forintért hozzájuthatunk ahhoz a Thor típusú modellhez, amely 30 ezer forint alatt kínál nekünk 8-magos processzort, 3GB RAM-ot, 16GB-os tárhelyet, ujjlenyomat-olvasót, és nem utolsó sorban Android 7.0 operációs rendszert.

Valamivel többet kell fizetni az Apollo és Apollo X modellekért, ám esetükben már 2K felbontású kijelzővel (Apollo), 10-magos processzorral és 4GB RAM-mal találkozhatunk, így a felár mindenképpen indokolt.

Természetesen nem csak okostelefonok és laptopok kerültek be az akcióba, hiszen a leárazott termékek között sok más egyéb mellett a 3D nyomtatók, a táblagépek, a fülhallgatók, az akciókamerák és a különböző kiegészítők is helyet kaptak, így mindenkit arra buzdítunk, hogy alaposan nézze át a kínálatot, mert ilyen ajánlatok csak nagyon ritkán bukkannak fel előttünk.

Update: Akinek esetleg a kiváló írásminőséget produkáló, ingyenes kiszállítás mellett akciósan mindössze 425 forintba kerülő Xiaomi tollra fájna a foga, nem árt, ha siet, ugyanis a jelek szerint viszik, mint a cukrot.

Május 10 09:00 1.49$ 500 db.  (elkelt)
Május 11 09:00 1.49$ 200 db. (elkelt) 
Május 12 09:00 1.49$ 100 db.
Május 13 09:00 1.49$ 100 db.
Május 14 09:00 1.49$ 100 db.

További részletekkel a Gearbest weboldalán találkozhattok.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...