Hirdetés
4GB RAM-mal, 8-magos processzorral és kedvező árral sokkol az Umi Plus

Az Umi-t, mint gyártót, alighanem senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen az egyik legjobb ár-érték arányú készülékeket előállító gyártóról van szó, amely legújabb modelljével is hű maradt hírnevéhez.

Az Umi Plus egyértelműen a felső-közép kategóriába sorolható, hiszen a hardveres felszereltség és az anyaghasználat is ezt a lépést indokolja. De nézzük is rögtön, mivel találhatja szembe magát a vásárló.

02

Nos, először is, egy Sharp által gyártott 5.5-hüvelykes Full HD felbontású kijelzővel, amely a mai trendeknek megfelelően 2.5D kilakítást kapott. A megjelenítő alatt is csupa érdekességgel találkozhatunk, hiszen ott lapul a MediaTek által gyártott Helio P10 típusú 8-magos chipset, amely 1.8 GHz-es órajelével gyakorlatilag az összes komolyabb applikációval és játékkal könnyedén megbirkózik majd.

Hogy mindez így történjen, abban a 4GB-nyi RAM nyújt segítséget, míg a kedvenc fotóink, videóink és applikációink tárolására egy 32GB-os belső tároló szolgál. Ezt, mármint a belső tároló méretét egyébként akár egy 256GB-os microSD kártyával is megnövelhetjük.

09

A 6000-es sorozatú alumíniumból készült készülékház hátlapján kapott helyet a 13 megapixeles, fázisérzékelő autofókusszal és LED villanóval ellátott hátlapi kamera, amelynek előlapi párja egy 5MP-es érzékelő lett.

A készüléken tárolt adataink biztonságáról egy home gombba épített – 5 különböző ujjlenyomat felismerésére is képes – ujjlenyomat olvasó gondoskodik, míg az üzemidőért egy relatíve nagynak nevezhető, 4000mAh-s akkumulátor vállalja a felelősséget, amely a gyorstöltés-technológiának köszönhetően mindössze 30 percnyi töltés után 1 napos üzemidőt garantál.

06

A dual-SIM foglalattal, lenyűgöző hangzással és Android 6.0 operációs rendszerrel szerelt készülék a Gearbest webáruházából vásárolható meg, ahonnan az „UMIPlus” kuponkód megadása után már 49 ezer forintnak megfelelő összegért is hozzájuthatunk. Az ingyenes kiszállítás természetesen továbbra is jár, így látható, hogy egy igazán jó ajánlatról van szó.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...