Hirdetés
Alsó-középkategóriás áron vihető a Xiaomi egyik legjobb mobilja

Eddig sem lehetett panasz a népszerű kínai gyártó készülékeinek árazására, de most alighanem minden eddiginél kedvezőbb áron csaphatunk le egyik legjobb modelljükre.

Bár a kínai gyártók száma manapság úgy nő, mint a gaz, csak nagyon kevés olyan található közöttük, amelyre nem csak egy terméknél, de következetesen rá lehet mondani, hogy amit kiadnak a kezeik közül az minőségi munka, és bátran ajánlja az ember. Na, a Xiaomi egy ilyen gyártó, hiszen legyen szó routerről, páramentesítőről, vagy épp okostelefonról, garantált, hogy a termékben nem kell majd csalódnunk.

Külön öröm, ha az adott készülék mellé egy jó ár is társul, ám ennyire ne szaladjunk előre, ejtsünk pár szót magáról a készülékről is, ami nem más, mint a Xiaomi Redmi Note 4. Kezdjük rögtön ott, hogy ez nem egy olyan telefon, amit az ember második készüléknek, amolyan munkatelefonnak vagy biztonsági tartaléknak vesz meg, hiszen az anyaghasználat, a teljesítmény és a minőség miatt könnyűszerrel megállja a helyét a hétköznapi használat során is, legyen szó fotózásról, multimédiás tartalmak lejátszásáról vagy épp csak az üzemidőről.

Arról, hogy az említett feladatok ne jelentsenek problémát, egy nyolc-magos, 2GHz-en futó Snapdragon 625 típusú chipset gondoskodik, na meg a mellé helyezett 3GB RAM. Itt egyébként érdemes megemlíteni, hogy két olyan hardverelemről beszélhetünk, amik nem éppen megszokottak az 50 ezer forint alatti árkategóriában. Grafikus vezérlőből egy Adreno 506 típusú chip került a készülékbe, míg a megjelenítésről egy 2.5D csiszolású Full HD felbontású panel gondoskodik.

Kamerák terén sem érheti panasz a készüléket, hiszen az 5 megapixeles szelfikamera mellett egy fázisérzékelő autofókusszal és LED-villanóval is rendelkező 13 megapixeles hátlapi szenzort kapunk a gyártótól, amiknek a minősége egészen kiváló. Természetesen nem maradt ki a készülékből az ujjlenyomat-olvasó, a dual-SIM támogatás és a 4100mAh kapacitású akkumulátor sem, aminek köszönhetően két napig a töltő közelébe sem kell mennünk.

És akkor jöjjön a lényeg, ugyanis a készülékhez a Gearbest akciójának köszönhetően most alig több mint 40 ezer forintért is hozzájuthatunk, ám mivel a készlet korlátozott, az érdeklődőknek érdemes lesz minél hamarabb lépniük. A készülékkel kapcsolatos további információkat és képeket a Gearbest weboldalán találjátok, itt.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...