Hirdetés

Mobil

Április második hetében érkezhet a Huawei P9

Április második hetében érkezhet a Huawei P9

A Huawei korábban hivatalosan is bejelentett már egy sajtóeseményt március 9-re, azonban úgy tűnik, a P9 érkezésére ennél valamivel tovább kell majd várnunk.

Hiába a tökéletesnek tűnő időpont, a modellszámhoz jól csengő dátum, a készülék bemutatójára nagy valószínűséggel nem ezen az eseményen kerül majd sor.

Korábban @evleaks olyan információval állt elő, miszerint a készülék bemutatására április 6-án kerülhet sor, azonban most újra jelentkezett, és jelezte, elképzelhető, hogy elszámolta a napokat. A népszerű szivárogtató ugyanis a bemutatóig hátralévő napok számát kapta meg, számításaiba pedig nagy valószínűséggel a 29 napos február zavarhatott bele.

Bárhogy is legyen, legkésőbb április első felében megérkezik az új modell, ami azért olyan túl sok meglepetést nem tartogat már számunkra. A P9-ről több fotó is kiszivárgott korábban, így tudhatjuk, hogy az új modell dupla-kialakítású hátlapi kamerával, ujjlenyomat-olvasóval és fém készülékházzal kerül majd értékesítésre.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...