Hirdetés
Bajban az Apple: Már Amerikában is elvesztette első helyét, de a második helye sem stabil

A Counterpoint Research nevű elemzőcég számításai szerint ismét elvesztette első helyét Amerikában az Apple, ez pedig legutóbb 11 hónappal ezelőtt fordult elő.

A Samsung márciusban 28.8 százalékos piaci részesedéssel rendelkezett az amerikai piacon, míg az Apple csak 23%-kal tudta követni a dél-koreai vállalatot. A Samsung előretörését azonban nem csak a Galaxy S7 mindent elsöprő sikerének köszönheti, hiszen a nem olyan rég bemutatott iPhone SE értékesítése sem a várakozások szerint alakul.

Ez pedig az Apple második helyét is veszélybe sodorja, hiszen az LG 17.1%-kal úgy harmadik, hogy ebben az eredményben még nem kerültek feltüntetésre az LG G5 értékesítési számai.

A kínai gyártóknak ugyanakkor van még hova fejlődniük az USA-ban, ugyanis az elemzőcég szerint a ZTE mindössze 6.6%-os piaci részesedéssel bír, miközben a Huawei csak 1%-ot tud felmutatni az ottani piacon.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...