Hirdetés
Bajban lehet a Sony, az LG szállíthatja az iPhone 7 készülékek kameráit

Bár szeptember még odébb van, máris érkeznek az iPhone 7 készülékekről szóló hírek, melyek most elsősorban azok kamerái köré korlátozódnak.

Eddig a pillanatig szinte biztosra lehetett venni, hogy a Sony lesz az, aki leszállítja a szükséges szenzorokat az Apple-nek, most azonban a japán Nomura Securities elemzőcég alkalmazottja azt állítja, a Sony háttérbe szorult, helyét pedig az LG veheti át beszállítói fronton.

Az ok pedig meglehetősen egyszerű, ugyanis a hírek szerint a Sony még mindig az áprilisi földrengések okozta károk helyreállításán dolgozik, és mivel több gyártósoruk is érintett volt a katasztrófában, óriási lemaradásban vannak a gyártási ütemtervüket illetően.

01-Apple

Hivatalos megerősítés ugyanakkor egyik féltől sem érkezett eddig, így biztosra jelen pillanatban semmit sem vehetünk, ám az LG alighanem rettentő módon örülne az ölébe hullott lehetőségnek.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...