Hirdetés
Egyedi megjelenésű menő telefon 35 ezer forintért? Naná, és ez még mind semmi!

Újabb hét, melynek során újabb akcióról számolhatunk be nektek, hiszen ismét sikerült kifogni egy olyan promóciót, amelyben kiváló ár-érték arányú készülékek szerepelnek.

A Gearbest nem először mutatja már be számunkra, hogy ha akcióról van szó, nem ismernek lehetetlent, így, mint mindig, most is nagy reményekkel vetettük bele magunkat a kínálatba, amely kapcsán ezúttal sem kellett csalódnunk.

Leginkább azok járhatnak most jól, akik okostelefon, táblagép, vagy épp tv box beszerzését tervezik, hiszen ezek azok a termékek, amik közül több is kiváló árazást kapott. Vegyük rögtön példaként az elképesztően stílusos megjelenéssel bíró Elephone S7 Mini-t, amely 4-magos, 1.5 GHz-en futó processzorral, 2GB RAM-mal, 32GB-os tárhellyel és keret nélküli kijelzővel várja azokat, akik ki szeretnének tűnni a tömegből az ujjlenyomat-olvasóval, dual-SIM támogatással és 7.6 mm vastagságú készülékkel. A modell ára alig több mint 35 ezer forint, ami ilyen megjelenésért, anyaghasználatért és teljesítményért szinte ajándék.

 

A készüléknek létezik egy erőteljesebb variánsa is, amiben a szintén Full HD kijelző mellett olyan finomságokkal találkozhatunk, mint a brutális teljesítményű 10-magos, Helio X20 típusú processzor, a 4GB RAM, vagy épp a 64GB-os belső tároló, ami microSD-n keresztül akár 128GB-ig is bővíthető. Az ilyen hardveres felszereltséggel rendelkező modellnél borsos árra számítana a vásárló, ám szerencsére ezúttal erről szó sincs, hiszen az erősebb változatért sem kell többet fizetnünk, mint 50 ezer forint. Részletek az alábbi linken.

Szintén érdemes megemlékeznünk a 35 ezer forint körül mozgó Elephone C1 Max típusú modellt is, amelynek felületén már a legújabb, Android 7.0 operációs rendszer teljesít szolgálatot. Arról, hogy az IPS kijelzőn megjelenő tartalom a lehető legsimábban fusson, egy 4-magos processzor, 2GB RAM és egy 32GB-os tárhely gondoskodik, ami nyilván nem egy erőmű, de az optimális használathoz ebben az árkategóriában kiemelkedő. Különösen akkor, ha figyelembe vesszük, hogy a készülék az ujjlenyomat-olvasót és a dupla hátlapi kamerát sem mellőzi. Előbbi 0.1 másodperc alatt végzi az azonosítást, utóbbi pedig 5 illetve 13 megapixeles felbontással üzemel. A látványban is sokat nyújtó modellről itt találhatsz további információkat.

Hasonlóan jó ajánlatokra bukkanhatunk a táblagépek terén is, hiszen a 4-magos, Intel Cherry Trail Z8350 típusú processzorral, 2GB RAM-mal és 32GB-os háttértárolóval ellátott Teclast X80 Pro már 20 ezer forint környékén is megvásárolható. Ezért az árért a fentieken kívül egy 1920 x 1200 felbontású 8-colos kijelzőt, egy 8. generációs Intel grafikus vezérlőt, és dual operációs rendszert (Windows 10 + Android) is kapunk, ami enyhén szólva is remek ajánlattá teszi a modellt.

Azok, akik árban egy fokkal feljebb mennének, választhatják az igazi erőműént is jellemezhető Teclast X3 Plus modellt is, ami Celeron N350 processzort, Intel HD 500-as videokártyát, 6GB RAM-ot, 11.6-colos Full HD felbontású kijelzőt, 64GB tárhelyet, és igény esetén csatlakoztatott billentyűzetet tud kínálni a vásárlóknak.

A fenti termékeken túl számos termék bekerült még az akcióba, amik között megtalálhatjuk a robot porszívókat is. Kissé hihetetlen, de a hasonló szerkezetekhez már 20 ezer forint körüli áron is hozzájuthatunk, ami elenyésző összeg azért cserébe, hogy a kanapénkon ülve várjuk, hogy a porszívózás megtörténjen.

Bár eddig sem beszéltünk őrült nagy árakról, a különböző tv boxokért még ennyit sem feltétlenül kell fizetni, hiszen az Android 7.1 operációs rendszert futtató 4K és 3D támogatással is rendelkező Cortex-A53 processzormagokat felvonultató Mecool M8S Pro már 16 ezer forintért is megvásárolható. Azok, akik a készüléket megvásárolják, biztosak lehetnek benne, hogy egy stabilan működő terméket vesznek kezelésbe, amiről többek között a 3GB DDR4 RAM és a 16GB-os tároló fog gondoskodni.

A távirányítóval is rendelkező készülékből gyengébb változat is létezik, ám mivel az nem akciós, ára nagyjából 7 ezer forinttal drágább az erősebb variánsnál, így annak megvásárlását nem ajánljuk.

Ha valamelyik termék elnyerte tetszésed, nem árt sietni, hiszen a jó árak sokakat vásárlásra csábítanak, így könnyen lehet, hogy a kiszemelt termék pillanatok alatt kikerül a kínálatból. Fontos megemlíteni, hogy most csak néhány terméket emeltünk ki a tömegből, az ingyenes kiszállítás mellett akcióban résztvevő termékek teljes listáját az alábbi oldalon találod.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...