Hirdetés
Felbukkant az első Edge kiegészítő a Windows 10 alkalmazásboltjában

A tegnapi nap folyamán már beszámolhattuk róla, hogy a hírek szerint hamarosan kiegészítőkkel gazdagodik a Microsoft Edge böngésző, de úgy tűnik, erre a vártnál is hamarabb sor került.

A Microsoft új böngészőjének egyik legnagyobb hátránya a riválisokkal szemben, hogy nem készültek hozzá kiegészítők, így annak funkcionalitása is korlátozottá vált.

Most azonban eme hátrányát mindenképpen csökkentheti a böngésző, ugyanis a hozzá készült első kiegészítő már fel is tűnt a Windows 10 alkalmazásboltjában, noha a felhasználók még nem használhatják azt.

A Page Analyzer lehetővé teszi majd a fejlesztőknek, hogy egy-egy weboldal felépítését megvizsgálják, majd ezt követően ki is értékeli azt számukra.

11-Edge-01

Bár ez a felhasználók szempontjából egyelőre még nem egy túl hasznos kiegészítő, azok a júniusban érkező Redstone 1 frissítésben akár már tömegesen is megjelenhetnek majd.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...