Hirdetés
Fém készülékházzal és vékony kialakítással mutatkozhatnak be a Samsung C-sorozatú készülékei

A Samsung portfóliója eddig is számos izgalmas készüléket tartogatott a felhasználóknak, most viszont úgy tűnik, a dél-koreai gyártó bővíteni szeretné kínálatát, ezért hamarosan megérkezhetnek a C-sorozat készülékei is.

Egy ideje már lehet hallani a gyártó ilyen irányú terveiről, ám eddig a pillanatig konkrétumok nem hangzottak el az ügyben. Az utóbbi néhány hétben azonban felgyorsultak az események, ugyanis először az indiai Zauba adatbázisában tűnt fel az SM-C5000-es modellszámmal rendelkező újdonság, majd a Geekbench felületén is kiszúrták azt az éles szemű felhasználók.

Most pedig újabb hírek érkeztek a sorozattal kapcsolatban, melyek szerint a C-sorozatú készülékek fém készülékházukkal és vékony kialakításukkal a Samsung által kínált legszebb készülékek közé tartozhatnak, ami minden bizonnyal örömhír a felhasználóknak.

A sok pozitívum mellett azért szomorúságra okot adó információ is megjelent, hiszen jelen állás szerint az SM-C5000 és SM-C7000 modellszámú készülékek kizárólag csak a kínai piac számára készülnek.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...