Hirdetés
A Google menti meg a HTC-t a bukástól – 3 éves exkluzív szerződést köthettek egymással!

Az elmúlt időszakban számtalan pletyka érkezett azzal kapcsolatban, hogy az idei Nexus készülékek legyártásával a HTC-t bízza meg a Google, azonban a legfrissebb hírek szerint ennél jóval többen állapodtak meg a felek.

Iparági források szerint ugyanis a HTC és a Google 3 éves exkluzív szerződést kötött egymással, melynek keretében a következő három évben csak és kizárólag a tajvani vállalat gyárt majd Nexus mobilokat a keresőóriásnak.

Mivel a jelentésben csak telefonokra kötött szerződés szerepel, könnyen elképzelhető, hogy a táblagépek gyártására más vállalatok is pályázhatnak, de mivel a tablet piac manapság nem éppen profit képes, még az is benne van a pakliban, hogy ebből a szegmensből, ha nem is végleg, de egy időre kiszáll a Google.

Ha a fenti hírek végül hivatalosan is megerősítésre kerülnek, úgy az is eldől, hogy a Google nem veszi saját kezébe a készülékek gyártását, ahogy arról korábban szó volt, ezt pedig a felhasználók bánhatják a leginkább, ugyanis a tervek szerint az egy kéz alatt gyártott modellek tökéletes szoftveres optimalizáltsággal kerültek volna a boltok polcaira.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...