Hirdetés
Hasznos funkcióval bővült az androidos Word, Excel és PowerPoint alkalmazás

A Microsoft frissítette Android operációs rendszerre készített irodai programcsomagját, melynek keretében a Word, az Excel és a PowerPoint is új funkcióval gazdagodott.

Az angolul Tell Me névre keresztelt funkció gyakorlatilag egy kiterjesztett kereső, melynek köszönhetően pillanatok alatt megtalálhatjuk az irodai programok menüpontjait és funkcióit.

Érdemes megemlíteni, hogy a funkció igazából nem új fejlesztés, hiszen az Office online esetében évek óta elérhető már, ám most az androidos alkalmazások is profitálhatnak annak előnyéből. Az aktiválás rém egyszerű, ugyanis csak a jobb felső sarokban lévő villanykörtét kell megérintenünk, majd gépelhetjük is be a keresett kifejezést.

02-Word

A továbbfejlesztett kereső megjelenésén túl a Word és az Excel néhány teljesítményjavító frissítéssel is elbüszkélkedhet.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...