Hirdetés
Hoppá! Egy harmadik chipsettel is forgalomba kerülhet a Samsung Galaxy S7/S7 edge páros

A Samsung úgy tűnik, kísérletezik a chipsetekkel kapcsolatban, ugyanis azt követően, hogy a csúcskészülékek Snapdragon és Exynos lapkákkal is értékesítésre kerültek, egy harmadik gyártó is bejött a képbe.

Bár egyelőre még semmi sem biztos, úgy tűnik, a Samsung komolyan elgondolkodott egy harmadik chipset bevetésén, ami a MediaTek gyártósorairól érkezhet meg a készülékekbe.

Az említett gyártó jelenlegi leggyorsabb lapkája a Helio X25, ám ennek korlátozott darabszáma miatt jó esély van rá, hogy az eggyel korábbi Helio X20 típusú lapkák kerülhetnek majd a Samsung által gyártott csúcskészülékekbe.

A Galaxy S7 MediaTek chipsettel ellátott változata már fel is tűnt a Geekbench adatbázisában, ahol a következő értékeket produkálta.

03-Galaxy S7

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...