Hirdetés
A HTC One M10-zel készített első kép talán nem úgy sikerült, ahogyan azt a tajvani gyártó szerette volna

Szép lassan összeáll a kép a HTC idei csúcskészülékével kapcsolatban, hiszen rövid időn belül nemcsak, hogy megerősítésre került a neve, de még egy általa rögzített kép is napvilágra került.

Természetesen nem szándékosan, de azért csak sikerült lebuktatnia következő készülékének nevét a HTC-nek, az ugyanis feltűnt a gyártó honlapján elérhető kérdőívben, mint választható opció.

09-HTC-02

Ez a kisebbik hír a készülékkel kapcsolatban, hiszen megérkezett az első olyan kép is, ami már a One M10 hihetetlenül versenyképes kamerájával készült.

Csak remélni tudjuk, hogy a fotón látható billentyűzet egy használaton kívüli beviteli egységet ábrázol, hiszen azon olyan mennyiségű kosz található, amit hónapok alatt sem igazán lehetne összegyűjtögetni.

09-HTC-01

Ettől függetlenül azonban a kép részletesnek tűnik, hiszen az egyes billentyűk közé beragadó kosz is igazán jól észrevehető.

Bár a fenti fotó nyilvánvalóan nem a HTC galériájából származik, reménykedünk benne, hogy legközelebb ennél azért gusztusosabb fotóval bizonygatják majd a One M10 kamerájának lenyűgöző képességeit.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...