Hirdetés
Íme, négy lenyűgöző képességű okostelefon 50 ezer forint alatt

Amikor okostelefon vásárlásra kerül a sor, sokan nem tudják eldönteni, hogy inkább a jól ismert márkák modelljei mellett tegyék-e le a voksukat, vagy ugyanazért az összegért válasszanak egy sokkal erősebb, ám kevésbé ismert gyártótól származó modellt.

Ez a kérdés néhány évvel ezelőtt még komoly feltörést okozott, és többen inkább úgy döntöttek, hogy maradnak a már jól ismert hazai forgalomban lévő márkáknál, ám ma ez már koránt sem ilyen egyszerű, hiszen a kínai gyártók népes tábora is megérkezett a piacra, ráadásul némelyikük nem is akármilyen modellel.

Az alábbi felsorolásban négy olyan modellt láthattok majd, amelyek ugyan kínai gyártótól származnak, teljesítményük, anyaghasználatuk és minőségük miatt könnyedén megállják a helyüket a nagy nevű készülékgyártók modelljei között is, az pedig már csak hab a tortán, hogy jóval olcsóbban juthatunk hozzájuk.

Az első ilyen készülék a Xiaomi Redmi Note 4X, amelynek elképesztő teljesítményéről egy 10-magos, 2.1GHz-en ketyegő Helio X20 típusú processzor, egy 700MHz-en futó Mali T880 M4 grafikus vezérlő és 4GB RAM gondoskodik. Azok, akik a készülék megvásárlása mellett döntenek 64GB-nyi tárhellyel és egy ujjlenyomat-olvasóval is gazdagabbak lesznek, a megjelenített információkat pedig egy 2.D kialakítású Full HD panelen tekinthetik majd meg. Természetesen van dual-SIM és 4G támogatás, tárhelybővítési lehetőség és GPS is, mindez pedig az RFNote kuponkód megadása után bőven 50 ezer forint alatt. Részletek itt. Aki beérné a készülék 3GB RAM-mal és 16GB-os tárhellyel ellátott változatával is – természetesen még ennél is kedvezőbb áron – az ezen a linken kaphat bővebb információkat.

Nem szerettük volna, hogy egy gyártótól két különböző készülék is felkerüljön a listára, ám a Xiaomi Mi 5C most olyan kedvező áron vásárolható meg, hogy egyszerűen nem tudtuk kihagyni. A készülék 5.15 colos Full HD felbontású, 428 PPI-s értékkel rendelkező kijelzője alatt egy Pinecone V670 típusú 8-magos chipset került elhelyezésre, ami a 3GB RAM-mal kiegészítve könnyűszerrel birkózik meg a legvadabb igényekkel rendelkező applikációkkal és játékokkal is. Az ujjlenyomat-olvasóval, 4G LTE és dual SIM támogatással valamint lenyűgözően szép megjelenéssel rendelkező készülék megvásárlásához a XMi5C kuponkódot használjátok. Az ár ezúttal is 50 ezer forint alatt található. Részletek itt.

Következő készülékünk nem tartozik a legújabb modellek közé, ám teljesítménye még ma is feljogosítja arra, hogy a legjobb ár-érték arányú okostelefonok közé soroljuk. A LETV LeEco 2 X520 Full HD felbontású kijelzővel, Snapdragon 652 típusú 8-magos chipsettel, 3GB RAM-mal és ujjlenyomat-olvasóval várja a vásárlókat, akiknek az RLeEco kuponkód megadása után még 35 ezer forintnyi összeget sem kell kifizetniük. A jó minőség természetesen itt is adott, amit a fém készülékház jelenléte is garantál, ám ezen túlmenően is számos pozitívum szól a készülék mellett, mint például a kiváló képeket készítő előlapi 8, és hátlapi 16 megapixeles kamerák. Van 4G LTE és dual SIM támogatás is, de említést érdemel még a kétnapos használatot is lehetővé tévő 3000mAh kapacitású akkumulátor is. Részletek itt.

Végül, de nem utolsó sorban egy különleges modellt mutatunk be nektek, ami leginkább azoknak lehet majd kitűnő választás, akik egy készülék megvásárlásakor az üzemidőt és anyaghasználatot részesítik előnyben. Az Oukitel K10000 Pro ugyanis egy pontosan ezen elvek mentén elkészített telefon lett, ami a funkcionalitást nagy szerencsénkre egy prémium kategóriás megjelenéssel egészíti ki. Az enyhe mértékben Vertu mobilokat idéző készüléknél a keret és a váz fémből készült, a hátlap pedig marhabőr borítást kapott, tehát a minőségre a legapróbb panasz sem lehet.

Mint ahogy nem lehet panasz az üzemidőre sem, hiszen az Oukitel K10000 Pro-ban egy 10 ezer mAh kapacitású áramforrás kapott helyet, ami bekapcsolt 4G mellett 33 napnyi készenléti időt garantál. Tévedés azonban azt hinni, hogy a modell esetében minden a megjelenésről, a kiváló anyaghasználatról és a felülmúlhatatlan üzemidőről szól, hiszen a power bankként is használható mobil Full HD kijelzőt, 8-magos processzort és 3GB RAM-ot is kapott, tehát a mindennapi használat során is kiváló társa lehet bárkinek. Az OK10000P kuponkód megadása után mindössze 45 ezer forintba kerülő modellről itt találsz bővebb információkat.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...