Hirdetés
Jelentős szoftverfrissítést kapott a Samsung Galaxy S7 és S7 edge

A Samsung kiadta első jelentősnek nevezhető szoftverfrissítését idei csúcskészülékeihez, ami az átlagos javításokon túl egy nagyon fontos módosítást is tartalmaz.

Korábban beszámolhattunk már nektek róla, hogy az edge variáns tulajdonosai csak bosszankodva tudják használni készülékeiket, az ugyanis a túl érzékeny ívelt kijelző miatt gyakran tévesen indít el különböző alkalmazásokat és funkciókat.

Bár a felhasználók csak kézben tartották telefonjaikat, az sokszor egy apró érintést is utasításnak vett, így például a kameraalkalmazás használata maga volt a rémálom egyes felhasználók beszámolói szerint.

Ennek viszont mostantól vége, ugyanis a Samsung 156.52MB-os frissítésében kijavította a hibát, azonban annak telepítése után nem csak erre, hanem a készülékek néhány funkcióinak javulására és a stabilitás növekedésére is számítani lehet.

07-Galaxy

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...