Hirdetés
Keret nélküli kijelző, brutál erős hardver és szemtelenül alacsony ár – itt az Ulefone MIX

Az Ulefone sem nézte tétlenül a keret nélküli készülékek hódítását, ezért elkészítette a sajátját.

Az Ulefone MIX korlátozott ideig ugyan, de 30 dollárral, vagyis mintegy 8 ezer forinttal olcsóbban vásárolható meg az eredetileg megszabott árnál, ám még mielőtt felkeresnéd a Gearbest webáruházát és megvásárolnád, tudj meg róla néhány dolgot.

A készülék elkészítését egyértelműen a Xiaomi Mi MIX inspirálta, ám ez nem probléma, hiszen a jó dolgokat mind átvette tőle. Ide tartozik a három irányból gyakorlatilag keretmentes kijelző, amelynek köszönhetően a mobil előlapját szinte teljes mértékben a kijelző uralja, csak annyi helyet hagytak meg alul, hogy az ujjlenyomat-olvasó elférjen. A megjelenítőt egyébként Gorilla Glass 3 borítás védi, tehát a nagy felület ellenére sem kell tartanunk attól, hogy idő előtt a használat nyomai látszódnának majd rajta.

A keret nélküli kialakításnak köszönhetően a MIX egy 5.5-colos kijelzőt vonultat fel egy 5-colos eszközméret mellett, aminek vélhetően örülnek majd a vásárlók, mint ahogy az is kedvező fogadtatásra talál majd, hogy a fekete és kék színben elérhető modell hátlapja is kellemes tapintást kapott.

A készülék persze nem csak a kijelző miatt lehet jó választás, hiszen a mérnökök egy MediaTek MT6760T típusú 8-magos chipsettel, 4GB RAM-mal és 64GB-os belső tárhellyel is ellátták a modellt, ami microSD-n keresztül egyébként egészen 256GB-ig bővíthető. Ez a hardver bőven elegendő arra, hogy az Ulefone MIX az erőforrásigényes applikációkat is gond nélkül futassa, a beépített tárhely mérete pedig lehetővé teszi, hogy nagyobb fájljainkat is gond nélkül tároljuk rajta.

Kamerák tekintetében Sony szenzorokról van szó, a hátlapra 13 és 5 megapixeles egységek kerültek – természetesen az elengedhetetlen mélységérzékelővel, míg az előlapra szintén egy 13 megapixeles egységet helyezett a gyártó. Az egyébiránt VR kompatibilis készülék 3300 mAh kapacitású akkumulátorral, Android 7.0 operációs rendszerrel és alig több mint 35 ezer forintos árral várja az érdeklődőket.

A készülékkel kapcsolatos további részletekért kattints ide.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...