Hirdetés
Keret nélküli moduláris okostelefonon dolgozik az Android társalapítója

Egyre több vállalat kezd bele moduláris okostelefonok elkészítésébe, ám eddig csak nagyon kevés értékelhető ötlet került a középpontba.

Valószínűleg minden Android rajongó tisztában van vele, ki is az az Andy Rubin, ugyanis ő volt az egyik társalapítója annak az Androidnak, amelyet 2005-ben eladtak a Google-nek.

Rubin ezt követően több új projektbe is belekezdett, de a legnagyobb visszhangja a mostaninak lehet, ugyanis úgy tudni, hogy az Essentials Products Inc. nevű vállalatával okostelefon és tablet kiegészítőket, valamint operációs rendszereket készítenek mobil eszközök részére.

A fentieken túl a mintegy 40 fős csapat egy új, felsőkategóriás okostelefon elkészítésébe is belefogott, ami moduláris kialakítással érkezhet meg a piacra. Bár sok még a kérdőjel a modellel kapcsolatban, a jelenlegi hírek szerint egy 360-fokban rögzíteni képes kamera is készülhet a modellhez, amellyel nagy sikereket arathatnának a felhasználók körében.

További érdekes tartalomért kövesd Facebook oldalunkat!

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...