Hirdetés
Készítsétek a pénztárcát, április 6-án érkezik a Huawei dupla-kamerás mobilja

Néhány hete aktív szereplője már a híreknek a Huawei P9, ami nem is csoda, hiszen a kiszivárgott képek alapján egy jól összerakott, és nem utolsósorban kiváló megjelenésű csúcskészüléket köszönthetünk majd személyében.

Mivel a Huawei a mai napra is bejelentett egy sajtóeseményt, sokan arra gondoltak, hogy ez lesz az a nap, amikor lehull a lepel az új modellről, ám végül nem így lett, hiszen, mint azt a vállalat által kiadott alábbi fotó is bizonyítja, április 6-ra esett a választás.

04-Huawei

Bár a dupla-kialakítású hátlapi kamerát több fotón is volt már alkalmunk meglesni, az arra történő utalás a fenti fotón is jól tetten érhető, mint ahogy vélhetően a 4K felbontású videorögzítés lehetősége is a repertoár részét képezi majd.

Arra számítunk, hogy a gyártó nem kevesebb, mint négy variánsról is lerántja a leplet, melyek között a P9-en kívül ott lehet még a P9 Lite, a P9 Ultra és a P9 Max is.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...