Hirdetés
Kiderült, milyen teljesítménnyel érkezik a HTC által készített Nexus M1

A Google/HTC Nexus M1 nevű készüléke felbukkant a Geekbench adatbázisában, ennek köszönhetően pedig arra is fény derült, milyen teljesítményt várhatunk tőle.

A Google Marlin kódnév alatt futó készülék gyakorlatilag ugyanazt az értékeket produkálta, mint a HTC 10, hiszen single-core teszten 2084, multi-core teszten pedig 4969 pontot sikerült elérnie.

Van néhány készülék, amely magasabb multi-core pontszámot tudhat magáénak (pl. LG G5, Samsung Galaxy S7), de az eredményekből azért jól látszik, hogy az M1 a felsőkategóriát célozta meg magának.

04-HTC-01

A Geekbench adatbázisa alapján a modellben 4GB RAM-ot, és egy meg nem nevezett 4-magos processzort találhatunk, ami a Snapdragon 820, 821 vagy 823 egyike lehet majd.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a mobil-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...