Hirdetés
Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval és remek árral vihető a Xiaomi Mi A3

Újabb fantasztikus ajánlatot hoztunk el nektek, melynek középpontjában ezúttal is a kiváló készülékeiről ismert Xiaomi egyik legújabb okostelefonja található.

Nem is a Xiaomiról lenne szó, ha nem egy olyan kiváló teljesítménnyel és funkcionalitással felvértezett okostelefonról kellene írnunk, amelynek ára is bőven a megfizethető kategóriában maradt. Mindezt pedig joggal mondhatjuk, hogy nem sok olyan okostelefon van jelenleg a piacon, amely az alább felsorolt tulajdonságokat 50 ezer forintért biztosítja a felhasználóknak.

A Xiaomi Mi A3 előlapján egy 6.088 colos képernyő terül el, amely bár elsőre nagynak tűnik, a keskeny kávák miatt kézbe fogva már teljesen természetes hatást kelt, az már kevésbé, hogy az ujjlenyomat-olvasó is a kijelző alatt található, ez ugyanis ebben az árkategóriában több mint meglepő. Ha már előlap, szintén érdemes megemlíteni a 32 megapixeles előlapi kamerát, amelynek működését a mesterséges intelligencia is befolyásolja.

A mesterséges intelligencia megfelelő működéséhez korrekt hardeverelemekre is szükség van, a Mi A3 pedig ezt is hozza, hiszen a készüléket a Snapdragon 8-magos, 655 típusjelzésű lapkája hajtja 4GB RAM-mal és 64GB-os tárhellyel megtámogatva. Az egész napos használatot egy 18W-os gyorstöltéstámogatással ellátott 4030mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, a naprakész operációs rendszerre pedig a vegytiszta Android One a garancia.

A készülék remek tulajdonságait még hosszasan lehetne sorolni, kezdve a 4K videófelvételi lehetőséget biztosító hátlapi tripla kamerával 48+8+2MP, melynek 48 megapixeles szenzora egyenesen a Sony-tól érkezett a telefonba. Természetesen van dual-SIM, GPS és 4G támogatás is, vagyis egy remekül összerakott telefonról beszélünk, amely a Gearbest webáruházában mindössze 169.99 dollárért is megvásárolható. A már egyébként is remek ár azonban még tovább csökkenthető, ugyanis a GBA36401 kuponkód megadása után a Xiaomi Mi A3 már 164.59 dollárért is megrendelhető, ez pedig egy igencsak kihagyhatatlan ajánlatnak tekinthető.

VÁSÁRLÁS ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

A GEARBEST TOVÁBBI TERMÉKEI

Ne feledjétek, a szállítás továbbra is ingyenes, Priority Line szállítási mód esetén pedig a vám- és áfafizetési kötelezettség sem keletkezik.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...