Hirdetés
Kiszivárgott fotón látható a Xiaomi phablet méretű készüléke

Néhány nappal ezelőtt már beszámolhattunk nektek a Xiaomi legújabb készülékéről, mely minden valószínűség szerint egy 6.4 hüvelykes kijelzővel szerelt Max névre keresztelt phablet lesz.

Bár a phablet szó eddig sehol sem került említésre, egy ekkora kijelzővel szerelt készüléket nehéz lenne a normál okostelefonok kategóriájába sorolni. A modell előlapjáról korábban már kiszivárgott egy fotó, ám specifikációt érintő részletekről nem hallani, így ezen a téren továbbra is csak a sötétben tudunk tapogatózni.

Most azonban megjelent egy újabb fotó is az új modellről, amely alighanem a különböző webáruházak számára készült, ennek köszönhetően pedig jól látható a középre helyezett fizikai home gomb mellett elhelyezett két kapacitív gomb, valamint a készülék jobb oldalán helyet kapó bekapcsoló és hangerőszabályzó gombok is.

03-Xiaomi

Ami a specifikációt illeti, a pletykák szerint érkezhet egy QHD felbontású megjelenítő, egy ujjlenyomat-olvasó és egy Snapdragon 820 típusú chipset, de ennél többet vélhetően csak a május vége felé esedékes bemutatóhoz közeledve tudhatunk majd meg.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...