Hirdetés
Megint frissít a Facebook, de ezúttal nem mindenki fog örülni neki

A közösségi óriás az elmúlt hetekben több érdekes frissítési tervéről lerántotta a leplet, amiket most egy újabbal gazdagított.

Korábban már beszámolhattunk róla, hogy egyre több felhasználói fiókban jelenik meg a Facebook Live nevű funkció, aminek segítségével az oldal tagjai élő videóközvetítés formájában jelentkezhetnek be különböző helyszínekről.

A Facebook szerint az új funkció annyira népszerű, hogy a felhasználók háromszor több időt töltenek el ilyen videók megtekintésével, mint a hagyományos változatéval, ezért terveik szerint hamarosan az idővonal felső harmadába helyezik azokat, hogy senki se maradhasson le egy-egy ismerőse élő videóközvetítéséről.

Természetesen, ahogy az ilyenkor lenni szokott, megjelentek a negatív hangok is, ugyanis vannak, akik egyáltalán nem szeretnék, hogy hasonló tartalmakkal legyen tele saját hírfolyamuk. Az ő számukra is lehet majd megoldás, hiszen letilthatják a videóközvetítések megjelenését, így azokhoz csak akkor férnek majd hozzá, ha felkeresik egyes ismerőseik oldalát.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...