Hirdetés
A Microsoft nem adja fel, marad a támogatás, és további Windows 10 Mobile készülékek is jönnek

A Microsoft értékesítési számai tökéletesen rávilágítanak arra, hogy a nem is olyan régóta jelenlévő Windows 10 Mobile operációs rendszer az utolsókat rúgja, ám a redmondi vállalatnak esze ágában sincs lemondani róla.

Annak érdekében, hogy a vállalat különböző vezetői megnyugodjanak, a Microsoft Windows és Eszköz részlegének vezetője egy e-mail-t küldött ki számukra, melyben biztosította őket arról, hogy a Windows 10 Mobile támogatását nem szüntetik meg, és további hasonló operációs rendszerrel szerelt készülék érkezésére számíthatunk tőlük.

Elég nehéz megérteni, hogy mitől ennyire lelkes a korábban szebb napokat is megélt vállalat, hiszen a Nokia felvásárlása óta képtelenek értékelhetőnek nevezhető részesedést szerezni maguknak a mobilpiacon, miközben az a csekély számú jelenleg meglévő felhasználói kör is folyamatosan szivárog.

Szakértők már abban is kezdenek kételkedni, hogy a régóta várt Surface Phone nevű eszköz elhozhatja a sikert a Microsoft számára, még úgy is, hogy azt korábban Chris Capossella egy „áttörést” jelentő eszköznek nevezte.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...