Hirdetés
Nem érdemes komolyabb bejelentésekre számítani az Apple fejlesztői konferenciáján

Eddig sem volt sok esélye annak, hogy az Apple előrehozza az iPhone 7 bemutatását, a június 13-ai dátumhoz közeledve pedig egyre biztosabbnak tűnik, hogy csak szoftvert érintő bejelentésekkel kell számolni.

Ez egyben azt is jelentené, hogy az iPhone 7 mellett a billentyűzet fölötti OLED panellel ellátott MacBook gépek is csak szeptemberben kerülnek majd bemutatásra, ami kár, mert új színt hozhattak volna a jelenleg kissé beszürkült laptopok világába.

Bár hardveres újdonságokra nem számíthatunk, ez nem jelenti azt, hogy érdekes bejelentések ne hangozhatnának el, ugyanis szó eshet majd az iOS10-ről, aminek érkezését valószínűleg már tűkön ülve várják a felhasználók. Mármint azok, akik nem iPhone 4/4S típusú modellt használnak, ugyanis a hírek szerint a készülék már kiszorult az új rendszer által támogatottak köréből.

03-Apple-01

Bár a világot nem váltotta meg, az Apple Music viszonylag jól teljesít a piacon, így erről is hallhatunk majd pár szót, mint ahogy minden bizonnyal az Apple Pay fizetési rendszer és az OS X család MacOS-re történő átnevezése is téma lehet majd a június 13-án kezdődő eseményen.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...