Hirdetés
Óriási bejelentés érkezhet szeptemberben a Microsofttól

Az utóbbi évek teljesítménye alapján egyértelműen kijelenthető, hogy a Microsoft Lumia termékcsaládja nem tudott értékelhető eredményt elérni az okostelefonok piacán, ezért, ha a redmondi vállalat komolyan gondolja az ottani szereplést, lassan ideje lesz alaposan átszerveznie a dolgokat.

A legfrissebb hírek szerint erre a szeptemberi IFA kiállításon fog sor kerülni, ahol vélhetően számos új készülékkel megismerkedhetünk majd. Noha a kiállításon jó néhány gyártó megjelenik új modelljeikkel, könnyen lehet, hogy egyiket sem övezi majd akkor érdeklődés, mint a Microsoft által bemutatott újdonságokat.

Iparági források szerint ugyanis szeptemberben végre bemutatkozhat a várva várt Surface Phone termékcsalád, amely nem egy, hanem rögtön három készülékkel állhat majd a felhasználók rendelkezésére.

Az említett források szerint az első készülék egyértelműen a középkategóriát fogja képviselni, míg a másik két modell a felsőkategóriás mobilokra vágyó felhasználók és a vállalati ügyfelek sajátjai lesznek. A készülékek specifikációja egyelőre nem ismert, arra viszont jó esély mutatkozik, hogy az új modellek bemutatásával a Lumia termékcsalád megszűnik.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...