Hirdetés
Őrületes sebesség, kedvező ár – ez az Umidigi F1 Play

Az egyik legmegbízhatóbb kínai okostelefon-gyártó új készülékkel jelentkezett a piacon, amihez most akciós áron is hozzájuthattok.

Az iparági trendeknek megfelelően az Umidigi is beállt a keret és szenzorsziget nélküli okostelefonokat gyártók sorába, ami egyáltalán nem probléma, hiszen ennek köszönhetően született meg jelenlegi írásunk alanya, az F1 Play is.

A készüléknek számos előnyös tulajdonsága van, kezdve mindjárt azzal, hogy a teljesítményről egy 8-magos, 2GHz-en futó Helio P60 processzor gondoskodik Mali G72 MP3 grafikus vezérlővel, 6GB RAM-mal és egy gyors, 64GB-os háttértárral kiegészülve. A 6.3 colos, 2340 x 1080 pixel felbontással rendelkező megjelenítő felső részébe integrált cseppszerű szenzorsziget a számos különböző érzékelőn túl egy 16 megapixeles szelfikamerát is felvonultat, amivel a gyártó állítása és a felhasználók visszajelzései alapján kifejezetten jó képek készíthetők.

A fotózás szerelmesei a hátlapi kamerákkal is elégedettek lesznek, hiszen oda egy 48 megapixeles elsődleges és egy 8 megapixeles másodlagos kamerát telepített a gyártó, a páros pedig a sajtóközlemény szerint gyenge fényviszonyok mellett is szuper minőségű képeket ígér. Mindennek azért van különösen nagy jelentősége, mert az F1 Play nevű készülékkel egy hosszabb túra vagy kirándulás legfontosabb pillanatai is megörökíthetők, ugyanis az áramellátásról egy 5150 mAh-s nagy kapacitású, 18W-os gyorstöltés-támogatással rendelkező akkumulátor gondoskodik.

Az érintetlen Android 9.0 operációs rendszert futtató F1 Play fedélzetén természetesen minden elvárt funkció, így a GPS, a WiFi, a 4G LTE és a B20 kompatibilitás is megtalálható, bónuszként pedig az NFC, az ujjlenyomat-olvasó és az arcfelismerő is fellehető.

Már a leírásból is kitűnik, hogy az F1 Play egy kifejezetten versenyképes készülék lett, mindezt pedig tovább fokozza az ára, a készülékért ugyanis egy akció keretében most mindössze csak 199 dollárt kérnek. Azok, akik sokallják az egyébként rendkívül kedvező árat, a 4GB/64GB-os változattal valamennyit spórolhatnak, annak ára ugyanis  179 dollárnál lett meghúzva.

Fontos információ, hogy EU Express és Priority Line szállítási módokat választva a telefon vám- és áfafizetési kötelezettségek nélkül érkezik meg otthonunkba.

A 4GB/64GB-os változatért ide kattints.

A 6GB/64GB-os változat pedig ezen a linken érhető el.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...