Hirdetés
A Samsung véletlenül elárulhatta a következő Android operációs rendszer verziószámát

Noha a Google óriási meglepetést okozva a vártnál jóval hamarabb elérhetővé tette az Android N fejlesztői változatát, annak verziószámáról eddig a pillanatig nem adott tájékoztatást.

Megtette ezt most helyette a Samsung, ugyanis saját weboldalán a MultiWindow funkciójuk fejlesztői csomagja mellé odaírták, hogy az már „Android N(7.0) támogatással is rendelkezik”.

Túl nagy meglepetést ez persze nem okoz, hiszen az előző évek tapasztalatai alapján (Lollipop 5.0, Marshmallow 6.0) a 7.0-ás verziószámra volt a legnagyobb esély. Biztosra természetesen azért még így sem vehetjük az információt, hiszen meg kell várnunk, hogy a Google is megerősítse azt, erre pedig nagy valószínűséggel a jövő hónapban megrendezésre kerülő I/O fejlesztői konferencián kerül majd sor.

Közben a Google kiadta az Android N második fejlesztői előzetesét is, amelyet azok a felhasználók telepíthetnek, akik eddig az új rendszer első verzióját is használták.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...