Hirdetés
Szemtelenül olcsón vihetők a Xiaomi legjobb készülékei

Igazán remek akciókat hirdetett a Xiaomi, ezek közül pedig igyekeztünk nektek összegyűjteni a legjobbakat, amikhez néhány esetben kuponkódokat is mellékelünk.

Negyedik születésnapját ünnepli a nagy népszerűségnek örvendő Gearbest webáruház, amely ebből az alkalomból adódóan rendkívül jó áron kínálja bizonyos termékeit.

Ezen termékek közül a Xiaomi okostelefonjai sem maradtak ki, ám van néhány, amelyről külön-külön is érdemes megemlékezni. Ilyen például a Xiaomi Redmi 5 Plus, amely 5.99 colos, a készülék előlapjának jelentős részét beterítő 2160 x 1080 pixel felbontású 18:9-es képarányú kijelzővel kerül értékesítésre. A panel alatt 8-magos, 2GHz-es órajelen futó Snapdragon 625 típusú chipset kapott helyet, amit 4GB RAM és egy 64GB-os tárhely segít a munkálatok elvégzésében.

Az előlapon 5, a hátlapon pedig 12 megapixeles kamera kapott helyet, amelyek minőségére a megszokottakhoz hasonlóan ezúttal sem lehet panasz. A főkamera alatt egy ujjlenyomat-olvasót is találhatunk, aminek jelenléte ma már megszokottnak nevezhető.

A B20 támogatással rendelkező készüléken a gyártó Android 7.1 operációs rendszeren alapuló MIUI 9 felhasználói felülete fut, amely sallangoktól mentes felhasználói élményt kínál a készülék megvásárlóinak.

Ha már vásárlás, a 4GB/64GB-os változatHSC4thD011 kuponkód megadása után 179.99 dollárért, vagyis mindössze 45 ezer forintért vásárolható meg. A készülékből 3GB/32GB-os variáns is létezik, ezért a HSCOZ04 kuponkód felhasználása után 159.99 dollárt kell fizetni.

Egyéb akciók

A dupla hátlapi kamerás, 5.5 colos FHD kijelzővel, 4GB RAM-mal és 64GB-os tárhellyel valamint Snapdragon 625-ös chipsettel szerelt Xiaomi Mi A1 199 dollár ellenében vihető

Az 5.7 colos ívelt OLED kijelzővel, Snapdragon 821 lapkával, 22.56 megapixeles 4K felbontású videó rögzítésére is képes képstabilizátorral ellátott hátlapi kamerával, 4GB RAM-mal és 64GB-os tárhellyel rendelkező Xiaomi Mi Note 2GB4thGW4001 kuponkód megadása után 279 dollár ellenében vihető

A Xiaomi Mi Max 2 4GB/64GB-os változatához is van kuponkódunk, a GB4thGW4003 10 dollár kedvezményt jelent, így a készülék 229 dollárért vihető

Végül, de nem utolsósorban nézzetek szét az akció főoldalán is, ahonnan számos remek terméket elérhettek.

Az európai raktárról elérhető termékeket pedig itt találhatjátok.

*EU Express szállítás választása esetén a kiszemelt termék vám- és ÁFA-fizetési kötelezettség nélküli kerül ingyenesen kiszállításra.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...