Hirdetés
A tajvani vállalat utolsó nagy dobása lehet a HTC 10, itt vannak az újabb képek róla

Megérkeztek az újabb fotók a tajvani vállalat idei csúcskészülékéről, amiken az új modell már négy különböző színben is látható.

A HTC néhány évvel ezelőtt még a harmadik legnagyobb okostelefon-gyártónak számított, az elmúlt években viszont csak a szenvedés jutott nekik, ugyanis a felhasználók elpártoltak készülékeik mellől.

A vállalat a One A9 és One X9 modellekkel szerette volna menteni a menthetőt, ám az említett készülékek is alulteljesítettek, ennek pedig az lett az eredménye, hogy múlt hónapban rekord-alacsony bevételt jelentett be a HTC, ami természetesen a részvényeseknek sem tetszett.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a gyártó utolsó reménye a hamarosan bemutatásra kerülő HTC 10-ben van, hiszen, ha ez a készülék sem tud majd jó eredményt elérni, az minden bizonnyal az okostelefonos ágazat bukását jelentheti a vállalat számára, így nagyon fontos, hogy minden létező elképzelésüket megvalósítsák az új modell tervezésekor.

03-HTC

Sajnos a jelenlegi hírek szerint egyedi elképzelésekből híján van a HTC, hiszen a készülékbe egy Snapdragon 820 típusú chipset, 4GB RAM, 32GB-os belső tárhely, egy QHD felbontású megjelenítő és egy , a Galaxy S7-ben találhatóhoz hasonló 12MP-es hátlapi kamera kerülhet az új modellbe, ez pedig nagyjából pontosan lefedi a dél-koreai vállalat által kínáltakat.

Ez még önmagában nem is lenne nagy probléma, de figyelembe véve, hogy a HTC híres a túlárazott készülékeiről, és arról, hogy a felhasználói tábora folyamatosan apad, könnyedén el tudjuk képzelni, hogy egy túlzott árazással ismét csak kárt okoznak majd maguknak.

A tajvani gyártó előmenetelét az sem segíti, hogy a Kínából érkező riválisok (Xiaomi, Meizu, Huawei) egyre nagyobb rajongói táborral rendelkeznek, tehát jelen pillanatban akár kilátástalannak is nevezhetnénk a helyzetüket.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...