Hirdetés
Több mint 500 ezer forintba kerül, de így is kelendő lesz az aranybevonatú Samsung Galaxy S7 és S7 edge

A Luxus készülékek előállítására szakosodott Karalux természetesen a Samsung idei csúcsmodelljeit sem hagyhatta ki portfóliójából, így aki az említett készülékek aranyozott változatáról álmodozik, már készítheti is a pénztárcáját.

Mivel a Samsung A7000-ről A6000-es besorolású alumíniumra váltott, a Karaluxnak módosítania kellett a gyártási eljárásokon, amely így 6 órából és 10 különböző munkafolyamat elvégzéséből áll.

Azok, akik Vietnamban, a cég székhelyéhez közel élnek, már 1570 dollárnak megfelelő összegért is hazavihetik az aranyozási folyamatokon átesett modellt, míg a nemzetközi vásárlóknak 1730 dollárt kell kifizetniük ugyanazért a készülékért.

12-Gold S7

Abban az esetben, ha valaki inkább az edge variáns aranyozott kiadását szeretné birtokolni, még jobban a zsebbe kell nyúlni, ugyanis annak ára helytől függően már 1705 és 1930 dollár között alakul.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...