Hirdetés
Újabb HTC készülékre indult meg az Android 6.0 Marshmallow kiküldése

Néhány hónappal azután, hogy a népszerű és gyakran megbízhatónak bizonyuló @evleaks megjelent a hírrel, miszerint a HTC Desire Eye Marshmallow operációs rendszerrel fog gazdagodni, a rendszer kiküldése kezdetét is vette az említett készülékre.

A frissítés mérete nem kicsi, 1.6GB ám ez aligha fogja majd zavarni a Desire Eye típusú készülékek tulajdonosait, akik minden bizonnyal már alig várták az új rendszer érkezését.

A Sense 7.0 verziószámot viselő felhasználói felületet is magában foglaló frissítést az Egyesült Arab Emirátusokban és néhány európai országban, köztük Olaszországban is megkapták már a felhasználók, de vélhetően az elkövetkező napokban további országokban is várhatják annak érkezését.

05-HTC

Többek között az Egyesült Államokban is jelezte már az AT&T, hogy legkésőbb március végén kiküldik a rendszert, ami azért meglepő, mert a HTC USA által kiadott Marshmallow-támogatott készülékek listáján szeptemberben még nem szerepelt a HTC Desire Eye.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...