Hirdetés
Újabb HTC One M9 modell érkezett, ezúttal a One M9+ Prime Camera Edition

Azt követően, hogy néhány héttel ezelőtt Németországban bemutatkozott a One M9 Prime Camera Edition, a tajvani gyártó újabb változatot mutatott be, amely a One M9+ Prime Camera Edition nevet viseli.

Az új készülék a HTC indiai webáruházában tűnt fel, ám megvásárlásával egyelőre még várniuk kell a felhasználóknak.

Ami az új modell specifikációját illeti, érkezett egy MediaTek gondozásában készített Helio X10 típusú chipset, egy 5.2-hüvelykes Full HD felbontású megjelenítő, 2GB RAM, egy 16GB-os microSD-n keresztül bővíthető belső tárhely és egy 2840 mAh kapacitású akkumulátor is.

03-HTC-03

A 13MP-es UltraPixel hátlapi kamerával felvértezett modell 15.09 x 7.19 x 0.96 cm-es méretekkel és 168 grammos súllyal rendelkezik, felületén pedig némileg váratlanul még mindig az Android 5.0 operációs rendszer, és az arra épülő Sense felhasználói felület fut.

03-HTC-02

Az ujjlenyomat-olvasóval is rendelkező készüléket 355 dolláros áron kínálja majd a gyártó.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a mobil-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...