Hirdetés
Vernee Mars Pro: 6GB RAM, 10-magos processzor – Azonnal csapj le rá!

Ha van olyan feltörekvő kínai okostelefon gyártó, amelynek készülékei érdemes komolyan odafigyelni, az nem más, mint a Vernee, hiszen eddig minden egyes piacra dobott modellje komoly sikereket aratott a felhasználók körében.

A Vernee sikerének titka az egészen brutális teljesítmény leadására képes hardverelemek összeválogatásában, a minőségi kidolgozásban és az enyhén szólva is felhasználóbarát ár kialakításában keresendő, és pontosan ezek határozzák meg a legújabb modellt, a Vernee Mars Pro-t is.

A 16nm-es gyártástechnológiával készülő Helio P25 chispet a maga 10-magos, 2.5GHz-en ketyegő processzorával és 900MHz-es órajelű Mali T880 típusú grafikus vezérlőjével 40%-kal nagyobb teljesítményre képes elődjéhez képest, miközben az energiafogyasztása 60%-kal csökkent, vagyis kijelenthető, hogy komoly előrelépés történt. A Chispetnek köszönhetően a legkomolyabb grafikával rendelkező játékok is zökkenőmentesen futnak, ám ebben van némi szerepe annak a 6GB RAM-nak is, amely ezúttal már LPDDR4 technológiát használ, vagyis jóval nagyobb teljesítmény leadására képes.

Szintén nem lehet rosszat mondani a készülék kijelzőjéről sem, ez pedig nem a véletlen műve, ugyanis a Vernee együttműködési megállapodást kötött a kijelzőspecialista JDI-vel, mely egy tipikusan a Mars Pro számára készülő INCELL technológiás panellel állt elő, ami elképesztően élén színekkel, széles betekintési szöggel és 15%-kal nagyobb pontossággal áll a felhasználók rendelkezésére, akik egy vékony keret mellett élvezhetik a FULL HD felbontású kijelzőn élvezhetik a megjelenített tartalmat.

A vékony keret mellé egy vékony készülékház is dukál, és szerencsére ezen a területen sem kell csalódnunk, hiszen egy 7.6 mm vastagságú teljes egészében fém készülékházat kapunk, ami a gyártó szerint egy különleges, nagy pontosságot igénylő részletgazdag CNC munka végeredménye lett.

Külön plusz pont, hogy a vékony készülékházba egy 3500 mAh kapacitású akkumulátort is sikerült elhelyezni, ami az energiahatékony hardverelemeknek köszönhetően akkor is lehetővé teszi az egész napos használatot, ha komoly igénybevételnek vetjük alá a modellt. Akkor sem kell persze kétségbe esni, ha a Vernee Mars Pro lemerül, hiszen az átlagostól 80%-kal gyorsabb töltést lehetővé tévő gyorstöltéstechnológiának köszönhetően 30 percnyi töltés után is ki tudunk belőle sajtolni egy egész napos használatot.

A Mars Pro funkciói közül természetesen nem hiányozhat az ujjlenyomat-olvasó sem, amely 0.1 másodperc alatt lezajló azonosítás után oldja fel a készüléket. Az oldalra helyezett olvasó nem csak a készülék megjelenésének tett jót, de a felhasználók szempontjából is kényelmesebb lett. Az ujjlenyomat-olvasó pontos működésében nagy szerepe van a készüléken található legújabb, Android 7.1 operációs rendszernek is, amely előretelepített alkalmazások nélkül, maximális biztonsággal és egyszerűséggel várja a felhasználókat.

Mivel egy ízig-vérig csúcsteljesítményű készülékről van szó, adja magát a helyzet, hogy azon már C-típusú USB csatlakozót találhatnak a vásárlók. A WiFi 2.4 és 5GHz-es frekvenciákon is működik, a helymeghatározásról GPS + GLONASS rendszer gondoskodik, pontossága pedig az 1 métert is elérheti.

A 4G csatlakozási lehetőségeket kínáló, 13 megapixeles Sony kameraszenzorral ellátott modell a MARSPRO kuponkód megadása után holnaptól válik elérhetővé bőven 50 ezer forint alatti áron, ami kihagyhatatlan választássá teszi azt a készüléket, amely sokkal nevesebb gyártók jóval drágább készülékeit is nagyon lazán a földbe döngöli.

A készülékről további fotókat és információkat az alábbi linken találhatsz.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...