Hirdetés
Vernee Mix 2 – keret nélkül, 6GB RAM-mal támad a riválisokra

Megérkezett a Vernee újabb kiváló készüléke, a keret nélküli kijelzővel szerelt Mix 2.

A keret nélküli okostelefonok az iPhone X piacra kerülése előtt is népszerűnek számítottak, azóta viszont sorra érkeznek az ilyen megjelenítővel szerelt készülékek. Fontos ugyanakkor azt is megjegyezni, hogy a Samsung és az Apple megoldásai rettentő drágának számítanak, így komoly igény mutatkozik az olyan olcsóbb alternatívákra is, mint amilyen például a Vernee Mix 2.

verneefeatured

A Vernee készülékeiről korábban már több alkalommal is írtunk, így mindenki tudhatja, hogy egy minőségi és kifejezetten jó ár-érték aránnyal rendelkező okostelefonokat gyártó vállalatról van szó. Ezen jelzőket legújabb, Vernee Mix 2 típusú készülékükről is elmondhatjuk, amelynek előlapját egy 6-colos, szinte teljes mértékben keret nélküli kijelző foglalja el.

01

A fém keretek közé foglalt megjelenítő 2160 x 1080 pixeles felbontást kapott, a nagy méret ellenére pedig egy kézzel is jól kezelhető, ami szintén ritkaságnak számít. A megjelenítő alatt egy 8-magos, MTK6757CD típusú 2.5GHz-es órajelen futó chipset lapul, aminek köszönhetően gyakorlatilag bármilyen alkalmazás és játék problémamentesen futtatható. Mindemellé a manapság egyre gyakrabban előforduló 6GB RAM-ot és 64GB-os tárhelyet társította a gyártó. Az ismertebb gyártók esetében ilyen hardverek mellett nagyon borsos árcédulákkal találkozhatnánk, azonban a Vernee Mix 2 árazása bőven a középkategóriába esett.

vernee_mix_2_11

Előtte még említsük meg, hogy a 8 megapixeles előlapi kamera mellett a hátlapon dupla kialakítású, 13+5 megapixeles szenzorokkal találkozhatunk. Van 4200 mAh kapacitású akkumulátor, ujjlenyomat-olvasó, 4G csatlakozási lehetőség, dual-SIM támogatás, Android 7.0 operációs rendszer és számos egyéb kiváló funkció, mindez pedig kifejezetten kedvező áron, hiszen a Vernee Mix 2-ért fekete színben csak 199, kék színben pedig csak 220 dollárnak megfelelő összeget kell fizetnünk.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...