Hirdetés
Xiaomi Mi 6 – kerámia hátlap, 6GB RAM, 128GB-os tárhely és egy remek ár

A Xiaomi egyik legjobban sikerült készülékéhez most kifejezetten kedvező áron juthattok hozzá.

A kínai okostelefon-gyártótól nem meglepő, hogy erős hardverekkel látja el készülékeit, azonban az Mi 6 megalkotásakor már más szempontokat is figyelembe vettek, hiszen előtérbe került az anyag- és összeszerelési minőség és a design. Mindez előnyére vált a mobilnak, hiszen egy rendkívül letisztult, modern és mindenekelőtt minőségi látszatot és érzetet nyújt a készülék, amely némi felár ellenében akár kerámiabevonatú hátlappal is kérhető.

A készülék elején elhelyezkedő ívelt üvegpanel mellett rozsdamentes acélkeret fut végig, amelynek polírozása 12 munkanap és 40 különböző folyamat után éri végső állapotát. Különlegességből azonban több is akad, hiszen ott figyel a hátlapon két 12 megapixeles kamera is, amely a sokak számára fontos portré mód mellett optikai képstabilizátorral is ellátásra került, így biztos kézzel készíthetjük vele felvételeinket.

Egy luxuskategóriás készülék benyomását keltő mobilnak tökéletes hardverelemekből kell felépülnie, ez pedig a Xiaomi Mi 6 esetében adott is, hiszen a számítási kapacitásokról egy bivalyerős, 8-magos, 2.45GHz-en futó Snapdragon 835 típusú chipset gondoskodik, amelynek munkáját nem kevesebb mint 6GB RAM segíti. A készülék esetében két tárhelyváltozat áll rendelkezésre, ezek mérete 64 és 128GB körül alakul.

Sokak számára fontos információ lehet, hogy a hagyományos 3.5-es jack csatlakozót száműzte a készülékről a gyártó, ám cserébe egy remek minőségű sztereó hangszóró került a készülékre. Az 5.15 colos Full HD felbontású kijelzővel rendelkező mobil a vízcseppekkel szemben is egészen jól ellenáll, az üzemidőről egy méretes, 3350mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik, az ujjlenyomat-olvasó pedig az előlapi home gomb alatt kapott helyet.

A kerámiabevonatú, nemzetközi piacra szánt 128GB-os tárhellyel szerelt változat ára csak 439.99 dollár, vagyis olcsóbb, mint a 64GB-os normál változat hazai ára, ám parterünknek köszönhetően néhány példányt most ennél is olcsóbban elérhetővé teszünk, ugyanis a DANY101  kuponkód használatával az ár 382.99 dollárra csökkenthető, aminél jobbat jelen pillanatban biztosan nem lehet találni a piacon. Természetesen igény esetén a 6GB RAM-mal és 64GB-os tárhellyel rendelkező variáns is elérhető, ezek áráról itt találtok bővebb információt.

Fontos kihangsúlyozni, hogy EU Expressz szállítás esetén csak a készülék árával érdemes kalkulálni, az ugyanis vám és ÁFA-fizetési kötelezettség nélkül érkezik meg az országba.

További részletek

Amennyiben a Gearbest 11.11 promóciójának más remek ajánlataira is kíváncsi vagy, ezt a linket ajánljuk számodra.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...