Hirdetés
Beadta a derekát a Microsoft, egy évvel meghosszabbították a Skylake processzorok Windows 7 és 8.1 támogatottságát

A Microsoft az elmúlt hónapokban mindent bevetett annak érdekében, hogy a felhasználók Windows 10-re váltsanak, azonban némely húzásuk finoman szólva sem nyerte el azok tetszését.

Ilyen volt például a Skylake processzorok Windows 7 és 8.1 támogatásának leállítása is, amire eredetileg 2017. július 17-e után került volna sor.

A Skylake processzorral szerelt rendszerek tulajdonosainak ebben az esetben nem maradt volna más választásuk, mint Windows 10-re váltani, ha továbbra is szerették volna élvezni a kompatibilitási, megbízhatósági és biztonsági frissítések előnyeit.

A hír hallatán felháborodott tömeg azonban ezúttal elérte a célját, hiszen a Microsoft megerősítette, hogy a szóban forgó processzorok Windows 7 és 8.1 támogatottságát egy évvel megtoldotta, így azok 2018. július 17-ig minden fontosabb frissítést megkapnak majd.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...