Hirdetés
Elképesztően hasznos újítással bővült a Facebook Lite mobil alkalmazás

Az 1MB-nál is kisebb méretű alkalmazás elsősorban azok számára készült, akik nem rendelkeznek szélessávú internetkapcsolattal, ám hatékonysága miatt sokan mások is belefogtak annak használatába.

A Facebook alkalmazás telefonra gyakorolt káros hatásairól korábban már beszámoltunk, ezért nem meglepő, hogy egyre többen törlik azt le készülékeikről és használják böngészőből, vagy váltják le a jóval egyszerűbb, ám ebből kifolyólag gyorsabb működésre is képes Facebook Lite-ra.

Az egyszerűséget ezentúl viszont idézőjelbe tehetjük, ugyanis az alkalmazás két rendkívül hasznos funkcióval is bővült.

Az egyik, hogy most már videókat is megtekinthetünk a segítségével, mindezt pedig úgy, hogy az böngészés közben előre betöltődik, így lassú internetkapcsolat mellett is élvezhetővé válik azok lejátszása. A Facebook szerint azonban itt nem állnak meg, és a jövőben több frissítés érkezésére is számítani lehet még, melyek mind a videók lejátszásának hatékonyságát szolgálják majd.

16-facebook

További újdonság, hogy ezentúl egyszerre akár több kijelölt fotót is feltölthetünk az oldalra, ami szintén jelentős előrelépésnek számít.

A Facebook a frissítéssel együtt azt is bejelentette, hogy immár 100 millióra nőtt az alkalmazást havonta aktívan használók száma.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...