Hirdetés
Hasznos funkcióval bővült a Facebookos Messenger alkalmazás

Az utóbbi időben megállás nélkül érkeznek a frissítések a Facebook által üzemeltetett szolgáltatásokhoz, melyek között jót és kevésbé jót is találhatunk.

A mostani frissítés inkább az elsők közé tartozik, ugyanis megérkezett a Spotify támogatás az alkalmazásba, így ezentúl nem kell majd a régi jól bevált módon ctrl+c – ctrl+v kombinációval másolgatni a linkeket ismerőseinknek.

Az integráció után ugyanis minden eddiginél könnyebben elküldhetjük majd az általunk kedvelt számok linkjeit, ami a fogadó oldalon megjelenő megnyitás gombra kattintva egyből el is indul majd ismerőseink eszközein.

Az új funkció iOS-es és androidos felhasználók számára is elérhető lesz, de mivel a Facebook folyamatosan teszi azt elérhetővé, könnyen lehet, hogy a te készülékeden már ott is pihen.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...