Hirdetés
Hiánypótló szolgáltatást indított az Apple, a felhasználók megőrülnek érte

Az Apple kétségkívül az egyik legnagyobb technológiai vállalat a világon, és mivel termékeik a kezdetek óta óriási népszerűségnek örvendenek, a felhasználói táboruk is folyamatosan nő.

Ezen felhasználókkal viszont eddig nemigazán tartotta a kapcsolatot a vállalat, így ha valakinek problémája volt, annak főként csak a hivatalos oldal támogatás menüpontja tudott segítséget nyújtani.

Mostantól viszont teljesen más lesz a helyzet, ugyanis az Apple csütörtökön elindította @AppleSupport nevű új Twitter fiókját, ahol nem csak a felhasználók problémáira igyekeznek választ adni, de különböző tippekkel és trükkökkel is ellátják majd azokat, szóval felhasználói szempontból egy igen fontos felület jelent meg a színen.

Az Apple elmondása alapján a lehetőségekhez mérten igyekeznek majd néhány órán belül választ adni a felmerült kérdésekre, ám figyelembe véve, hogy csütörtök óta már a 160 ezret is meghaladja a követők száma, ezen ígéretüket aligha tudják majd betartani.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...