Hirdetés
iPhone készüléked üzemideje 15%-kal is meghosszabbodhat, és ehhez csak egyetlen dolgot kell tenned!

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy bizonyos alkalmazások többet ártanak a készüléknek és a felhasználói élménynek, mint amennyit használnak, ezt pedig már több teszt is megerősítette.

Ilyen alkalmazás például a Facebook is, aminek törlése egy frissen elvégzett teszt eredményei alapján akár 20%-kal is megnövelheti az androidos készülékek üzemidejét. Most a The Guardian újságírója arra volt kíváncsi, hogy az iPhone készülékek esetében is hasonló-e a helyzet.

A teszt elvégzése után úgy tűnik, hogy igen, ugyanis azzal, hogy törölte készülékéről a Facebook alkalmazást, és a Safari böngészőből folytatta tovább annak használatát, 15%-kal hosszabb üzemidőre tudott szert tenni, ami már mindenképpen jelentős növekedésnek számít.

Az alkalmazás törlése után ráadásul nem csak az üzemidő, de a szabad terület terén is pozitív meglepetések érhetik a felhasználókat, hiszen az applikáció bár csak 111MB méretű, az eltárolt fájlokkal együtt az 500MB-ot is elérheti annak teljes mérete, ez pedig főképp a 16GB-os modellek esetében jelenthet sokat a felhasználóknak.

Összességében nézve a Facebook böngészős változata szinte mindent tud, amit az önálló applikáció, így, ha szükséged némi plusz üzemidőre és tárhelyre, mindenképpen érdemes megfontolni annak eltávolítását.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...