Hirdetés
Olyan funkcióval bővül a Windows 10, aminek az érkezésére már a kezdetektől fogva várunk

A Microsoft nagy reményekkel adta ki Windows 10 operációs rendszerét, amely úgy tűnik, hozza is a tőle elvárt eredményeket, ugyanis egyre több felhasználó telepíti számítógépeire az új rendszert.

A Windows 10-zel egy időben debütált a vállalat új böngészője is, az Internet Explorer leváltására érkező Edge, ami bár kezdetben ígéretesnek tűnt, az idő múlásával egyre inkább feledésbe merült.

Kis túlzással mondhatnánk, hogy a böngésző hasonló problémákkal küzd, mint a Windows Mobile-os okostelefonok, hiszen míg utóbbihoz alkalmazások nem készülnek, addig előbbinél a kiegészítőkkel hasonló a helyzet, emiatt pedig jelentős lemaradásban van riválisaihoz képest.

Hamarosan azonban változhat a helyzet, ugyanis a Microsoft tájékoztatása szerint 2016-ban ilyen irányú fejlesztéseket is végeznek a böngészőn, az Insider programban résztvevő felhasználók pedig a vártnál is hamarabb juthatnak majd hozzá az újdonsághoz.

A Microsoft egyelőre nem tűzött ki időpontot a kiegészítők bevezetésére, mint ahogy azt sem közölte, mekkora számban számíthatnak azok érkezésére a felhasználók.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...