Hirdetés
Régóta várt univerzális alkalmazás érkezhet meg a Windows 10 kínálatába

Sajnos az elmúlt évek tapasztalatai sem voltak elegendőek ahhoz, hogy a Microsoft megoldja a platform alkalmazásgondjait, így a mai napig számtalan olyan applikáció van, aminek érkezésére reménykedve várnak a felhasználók.

Nos, most úgy tűnik, az egyik ilyen alkalmazás legalább megérkezik, ugyanis a WindowsBlogItalia feltöltött egy videót a YouTube-ra, amin az univerzális Instagram app látható.

Az, hogy mikor kerülhet a felhasználók készülékeire az új fejlesztés, egyelőre nem tudni, ugyanis a hírek szerint még csak egy zártkörű béta tesztelés keretében létezik az alkalmazás, ami egyébként könnyen lehet, hogy az iOS-es Instagram portolt változataként érkezhet meg a platformra.

A tesztelés alatt álló applikációval vannak még kisebb gondok, amik elsősorban a galériát érintik, de a következő néhány hétben valószínűleg kijavítják a most még jelen lévő hibákat, és az átlagfelhasználók számára is elérhetővé teszik majd az appot.

Amennyiben a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a tech-világ híreiről, kérjük lájkold a Tech-live.hu Facebook-oldalát.

Hirdetés
Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Elképesztő akcióban a Xiaomi legjobb okostelefonjai

Mobil

A Xiaomi úgy döntött, hogy az év közepéhez érkezve akciós áron kínálják kiváló telefonjaikat, mi pedig most bemutatjuk nektek, mely készülékek megvásárlásával járhattok a legjobban.

Cikk archívum...